Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remslangen, kabels & cilinders Iveco

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden
Geselecteerd:Iveco
Selecteer uw auto model

Neem geen risico met remslangen Iveco

Hier zijn dan ook de remslangen en remcilinders op afgestemd. De remslangen zijn in een luchtdichte, doorzichtige, verpakking geseald en altijd voorzien van eventuele beugels en de juiste nippels. Gezien de prijzen bij AutoOnderdelenExpert.nl hoeft u geen risico te lopen met de remslang. Oudere Citroëns maken gebruik van de remvloeistof LHM.

Dit is een iets mindere kwaliteit remvloeistof en kan vervangen worden door DOT-4. In Japanse auto’s komt de DOT-3 voor. U heeft direct de juiste remslang in beeld en u zult zich verbazen over de prijs. Remvloeistof met DOT-4 kwaliteitsaanduiding is het meest voorkomende remvloeistof in Europa en stroomt dus het meest door de remslangen.

Remslangen Iveco

Het kan ook zijn dat uw remslang lekt. Uiteraard werken wij alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Remleidingen zijn de dunne, stalen leidingen die onder het chassis zijn gemonteerd.

Remslangen worden vaak bij een APK keuring afgekeurd op haarscheurtjes en lekkage. Aan het einde van de remleiding zit een remslang gemonteerd, als flexibele verbinding tussen de remleiding op het chassis en de wielremcilinders of remklauwen. Remleidingen zijn er in vele maten en uitvoeringen, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders en aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens