Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remslangen, kabels & cilinders Jaguar

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Remslangen Jaguar

U moet er wel rekening mee houden dat u remvloeistof verliest. Remleidingen zijn de dunne, stalen leidingen die onder het chassis zijn gemonteerd. Het kan ook zijn dat uw remslang lekt.

Controleer deze gelijk even en het is slim om deze gelijk te verversen. Bij kleine haarscheuren is ons advies om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen. Remleidingen zijn er in vele maten en uitvoeringen, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders en aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis.

Neem geen risico met remslangen Jaguar

Hier zijn dan ook de remslangen en remcilinders op afgestemd. Wij leveren altijd gratis remreiniger en vet bij uw bestelling van remslangen. U heeft direct de juiste remslang in beeld en u zult zich verbazen over de prijs. De remslangen vindt u gemakkelijk via de kentekenzoeker op onze website.

Dit is een iets mindere kwaliteit remvloeistof en kan vervangen worden door DOT-4. Daarnaast is het vervangen van de remslang gemakkelijk. Remslangen worden bij AutoOnderdelenExpert. nl altijd geleverd met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens