Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remslangen, kabels & cilinders Lada

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden
Geselecteerd:Lada
Selecteer uw auto model

Remslangen Lada

Remslangen zijn gemaakt van rubber met een versterkte mantel, omdat er een grote druk op de remslangen komt te staan tijdens het remmen. Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving. Uiteraard werken wij alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen.

Remslangen worden vaak bij een APK keuring afgekeurd op haarscheurtjes en lekkage. Remleidingen zijn de dunne, stalen leidingen die onder het chassis zijn gemonteerd. Bij kleine haarscheuren is ons advies om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen.

Neem geen risico met remslangen Lada

Hier zijn dan ook de remslangen en remcilinders op afgestemd. Daarnaast is het vervangen van de remslang gemakkelijk. De remslangen vindt u gemakkelijk via de kentekenzoeker op onze website. Remvloeistof met DOT-4 kwaliteitsaanduiding is het meest voorkomende remvloeistof in Europa en stroomt dus het meest door de remslangen.

Vaak kosten remslangen bij ons nog geen 15 euro. Wij leveren altijd gratis remreiniger en vet bij uw bestelling van remslangen. Oudere Citroëns maken gebruik van de remvloeistof LHM. Ze zijn geproduceerd in de EU, volgens de specificaties van de automobiel fabrikant, en hebben altijd één jaar garantie.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens