Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remslangen, kabels & cilinders Lancia

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Remslangen Lancia

Remleidingen zijn de dunne, stalen leidingen die onder het chassis zijn gemonteerd. Aan het einde van de remleiding zit een remslang gemonteerd, als flexibele verbinding tussen de remleiding op het chassis en de wielremcilinders of remklauwen. Remslangen worden vaak bij een APK keuring afgekeurd op haarscheurtjes en lekkage.

Dan verliest het systeem druk. Het kan ook zijn dat uw remslang lekt. Remslangen zijn gemaakt van rubber met een versterkte mantel, omdat er een grote druk op de remslangen komt te staan tijdens het remmen.

Neem geen risico met remslangen Lancia

Hier kan geen DOT-4 of DOT-5 gebruikt worden, omdat de rubber afdichtingen hier niet tegen kunnen. In Japanse auto’s komt de DOT-3 voor. Remvloeistof met DOT-4 kwaliteitsaanduiding is het meest voorkomende remvloeistof in Europa en stroomt dus het meest door de remslangen. Voor 2,95 euro kunt u nog een bus remvloeistof DOT-4 bij bestellen.

Oudere Citroëns maken gebruik van de remvloeistof LHM. U heeft direct de juiste remslang in beeld en u zult zich verbazen over de prijs. Vaak kosten remslangen bij ons nog geen 15 euro. Remslangen worden bij AutoOnderdelenExpert.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens