Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remslangen, kabels & cilinders Land Rover Freelander 2 (l359)

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Neem geen risico met remslangen Land Rover FREELANDER 2 Freelander 2 (l359)

Ze zijn geproduceerd in de EU, volgens de specificaties van de automobiel fabrikant, en hebben altijd één jaar garantie. ATE is een fabrikant van remvloeistoffen, deze produceert ook DOT-5, welke ook door de remslangen kan stromen. Vaak kosten remslangen bij ons nog geen 15 euro. Dit is een iets mindere kwaliteit remvloeistof en kan vervangen worden door DOT-4.

Wij leveren altijd gratis remreiniger en vet bij uw bestelling van remslangen. Hier kan geen DOT-4 of DOT-5 gebruikt worden, omdat de rubber afdichtingen hier niet tegen kunnen. De remslangen zijn in een luchtdichte, doorzichtige, verpakking geseald en altijd voorzien van eventuele beugels en de juiste nippels. In Japanse auto’s komt de DOT-3 voor.

Remslangen Land Rover FREELANDER 2 Freelander 2 (l359)

Controleer deze gelijk even en het is slim om deze gelijk te verversen. Remleidingen zijn er in vele maten en uitvoeringen, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders en aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis. Het kan ook zijn dat uw remslang lekt.

Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving. De aansluitingen van de remslangen op de remklauwen en cilinders moet altijd vloeistofdicht zijn, om lekken en lucht in het remsysteem te voorkomen. Remleidingen zijn de dunne, stalen leidingen die onder het chassis zijn gemonteerd.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15355 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens