Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remslangen, kabels & cilinders Land Rover RANGE ROVER

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Remslangen Land Rover RANGE ROVER

Dan verliest het systeem druk. Remslangen zijn gemaakt van rubber met een versterkte mantel, omdat er een grote druk op de remslangen komt te staan tijdens het remmen. De aansluitingen van de remslangen op de remklauwen en cilinders moet altijd vloeistofdicht zijn, om lekken en lucht in het remsysteem te voorkomen.

Aan het einde van de remleiding zit een remslang gemonteerd, als flexibele verbinding tussen de remleiding op het chassis en de wielremcilinders of remklauwen. Remslangen worden vaak bij een APK keuring afgekeurd op haarscheurtjes en lekkage. U moet er wel rekening mee houden dat u remvloeistof verliest.

Neem geen risico met remslangen Land Rover RANGE ROVER

De remslangen zijn in een luchtdichte, doorzichtige, verpakking geseald en altijd voorzien van eventuele beugels en de juiste nippels. Hier zijn dan ook de remslangen en remcilinders op afgestemd. Wij leveren altijd gratis remreiniger en vet bij uw bestelling van remslangen. De remslangen vindt u gemakkelijk via de kentekenzoeker op onze website.

Daarnaast is het vervangen van de remslang gemakkelijk. Ze zijn geproduceerd in de EU, volgens de specificaties van de automobiel fabrikant, en hebben altijd één jaar garantie. Vaak kosten remslangen bij ons nog geen 15 euro. ATE is een fabrikant van remvloeistoffen, deze produceert ook DOT-5, welke ook door de remslangen kan stromen.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15355 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens