Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remslangen, kabels & cilinders Land Rover RANGE ROVER EVOQUE

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Neem geen risico met remslangen Land Rover RANGE ROVER EVOQUE

Remvloeistof met DOT-4 kwaliteitsaanduiding is het meest voorkomende remvloeistof in Europa en stroomt dus het meest door de remslangen. De remslangen vindt u gemakkelijk via de kentekenzoeker op onze website. U heeft direct de juiste remslang in beeld en u zult zich verbazen over de prijs. De remslangen zijn in een luchtdichte, doorzichtige, verpakking geseald en altijd voorzien van eventuele beugels en de juiste nippels.

Oudere Citroëns maken gebruik van de remvloeistof LHM. Daarnaast is het vervangen van de remslang gemakkelijk. Hier zijn dan ook de remslangen en remcilinders op afgestemd. Gezien de prijzen bij AutoOnderdelenExpert.nl hoeft u geen risico te lopen met de remslang.

Remslangen Land Rover RANGE ROVER EVOQUE

Remslangen monteren en demonteren is redelijk simpel. U moet er wel rekening mee houden dat u remvloeistof verliest. Remslangen worden vaak bij een APK keuring afgekeurd op haarscheurtjes en lekkage.

Remleidingen zijn er in vele maten en uitvoeringen, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders en aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis. De aansluitingen van de remslangen op de remklauwen en cilinders moet altijd vloeistofdicht zijn, om lekken en lucht in het remsysteem te voorkomen. Controleer deze gelijk even en het is slim om deze gelijk te verversen.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15355 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens