Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remslangen, kabels & cilinders Land Rover Range Rover Evoque Cabriolet (l538)

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Neem geen risico met remslangen Land Rover RANGE ROVER EVOQUE Range Rover Evoque Cabriolet (l538)

Hier kan geen DOT-4 of DOT-5 gebruikt worden, omdat de rubber afdichtingen hier niet tegen kunnen. Dit is een iets mindere kwaliteit remvloeistof en kan vervangen worden door DOT-4. nl altijd geleverd met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. U heeft direct de juiste remslang in beeld en u zult zich verbazen over de prijs.

In Japanse auto’s komt de DOT-3 voor. Voor 2,95 euro kunt u nog een bus remvloeistof DOT-4 bij bestellen. Hier zijn dan ook de remslangen en remcilinders op afgestemd. Gezien de prijzen bij AutoOnderdelenExpert.nl hoeft u geen risico te lopen met de remslang.

Remslangen Land Rover RANGE ROVER EVOQUE Range Rover Evoque Cabriolet (l538)

U moet er wel rekening mee houden dat u remvloeistof verliest. Controleer deze gelijk even en het is slim om deze gelijk te verversen. Remleidingen zijn de dunne, stalen leidingen die onder het chassis zijn gemonteerd.

Remslangen zijn gemaakt van rubber met een versterkte mantel, omdat er een grote druk op de remslangen komt te staan tijdens het remmen. Bij kleine haarscheuren is ons advies om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen. Aan het einde van de remleiding zit een remslang gemonteerd, als flexibele verbinding tussen de remleiding op het chassis en de wielremcilinders of remklauwen.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15355 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens