Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remslangen, kabels & cilinders Land Rover Range Rover I

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Neem geen risico met remslangen Land Rover RANGE ROVER Range Rover I

Remvloeistof met DOT-4 kwaliteitsaanduiding is het meest voorkomende remvloeistof in Europa en stroomt dus het meest door de remslangen. Wij leveren altijd gratis remreiniger en vet bij uw bestelling van remslangen. Hier zijn dan ook de remslangen en remcilinders op afgestemd. nl altijd geleverd met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen.

Vaak kosten remslangen bij ons nog geen 15 euro. De remslangen vindt u gemakkelijk via de kentekenzoeker op onze website. U heeft direct de juiste remslang in beeld en u zult zich verbazen over de prijs. Daarnaast is het vervangen van de remslang gemakkelijk.

Remslangen Land Rover RANGE ROVER Range Rover I

Deze lopen vanaf de hoofremcilinder naar de wielen. Uiteraard werken wij alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Remslangen worden vaak bij een APK keuring afgekeurd op haarscheurtjes en lekkage.

Aan het einde van de remleiding zit een remslang gemonteerd, als flexibele verbinding tussen de remleiding op het chassis en de wielremcilinders of remklauwen. Remslangen zijn gemaakt van rubber met een versterkte mantel, omdat er een grote druk op de remslangen komt te staan tijdens het remmen. De aansluitingen van de remslangen op de remklauwen en cilinders moet altijd vloeistofdicht zijn, om lekken en lucht in het remsysteem te voorkomen.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15360 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens