Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0
Land Rover Range Rover I 2.4 Td 4x4

Bouwjaar: 01-04-1986 - 01-07-1994
Vermogen: 83 KW.

Remslangen, kabels & cilinders Land Rover Range Rover I

Remslangen Land Rover Range Rover I 2.4 Td 4x4

Het kan ook zijn dat uw remslang lekt. Uiteraard werken wij alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Remslangen worden vaak bij een APK keuring afgekeurd op haarscheurtjes en lekkage.

Remslangen monteren en demonteren is redelijk simpel. U moet er wel rekening mee houden dat u remvloeistof verliest. De aansluitingen van de remslangen op de remklauwen en cilinders moet altijd vloeistofdicht zijn, om lekken en lucht in het remsysteem te voorkomen.

Neem geen risico met remslangen Land Rover Range Rover I 2.4 Td 4x4

nl altijd geleverd met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Remvloeistof met DOT-4 kwaliteitsaanduiding is het meest voorkomende remvloeistof in Europa en stroomt dus het meest door de remslangen. De remslangen zijn in een luchtdichte, doorzichtige, verpakking geseald en altijd voorzien van eventuele beugels en de juiste nippels. U heeft direct de juiste remslang in beeld en u zult zich verbazen over de prijs.

Dit is een iets mindere kwaliteit remvloeistof en kan vervangen worden door DOT-4. Ze zijn geproduceerd in de EU, volgens de specificaties van de automobiel fabrikant, en hebben altijd één jaar garantie. ATE is een fabrikant van remvloeistoffen, deze produceert ook DOT-5, welke ook door de remslangen kan stromen. Wij leveren altijd gratis remreiniger en vet bij uw bestelling van remslangen.