Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0
Land Rover Range Rover I 3.5 4x4

Bouwjaar: 01-10-1969 - 01-08-1991
Vermogen: 96 KW.

Remslangen, kabels & cilinders Land Rover Range Rover I

Neem geen risico met remslangen Land Rover Range Rover I 3.5 4x4

Voor 2,95 euro kunt u nog een bus remvloeistof DOT-4 bij bestellen. Vaak kosten remslangen bij ons nog geen 15 euro. Ze zijn geproduceerd in de EU, volgens de specificaties van de automobiel fabrikant, en hebben altijd één jaar garantie. ATE is een fabrikant van remvloeistoffen, deze produceert ook DOT-5, welke ook door de remslangen kan stromen.

Hier kan geen DOT-4 of DOT-5 gebruikt worden, omdat de rubber afdichtingen hier niet tegen kunnen. Hier zijn dan ook de remslangen en remcilinders op afgestemd. Gezien de prijzen bij AutoOnderdelenExpert.nl hoeft u geen risico te lopen met de remslang. Daarnaast is het vervangen van de remslang gemakkelijk.

Remslangen Land Rover Range Rover I 3.5 4x4

Controleer deze gelijk even en het is slim om deze gelijk te verversen. Remslangen zijn gemaakt van rubber met een versterkte mantel, omdat er een grote druk op de remslangen komt te staan tijdens het remmen. De aansluitingen van de remslangen op de remklauwen en cilinders moet altijd vloeistofdicht zijn, om lekken en lucht in het remsysteem te voorkomen.

Het kan ook zijn dat uw remslang lekt. Remleidingen zijn de dunne, stalen leidingen die onder het chassis zijn gemonteerd. U moet er wel rekening mee houden dat u remvloeistof verliest.