Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0
Land Rover Range Rover Ii (p38a) 2.5 D 4x4

Bouwjaar: 01-08-1994 - 01-03-2002
Vermogen: 83 KW.

Remslangen, kabels & cilinders Land Rover Range Rover Ii (p38a)

Remslangen Land Rover Range Rover Ii (p38a) 2.5 D 4x4

Het kan ook zijn dat uw remslang lekt. Bij kleine haarscheuren is ons advies om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen. Dan verliest het systeem druk.

Remslangen worden vaak bij een APK keuring afgekeurd op haarscheurtjes en lekkage. U moet er wel rekening mee houden dat u remvloeistof verliest. De aansluitingen van de remslangen op de remklauwen en cilinders moet altijd vloeistofdicht zijn, om lekken en lucht in het remsysteem te voorkomen.

Neem geen risico met remslangen Land Rover Range Rover Ii (p38a) 2.5 D 4x4

Vaak kosten remslangen bij ons nog geen 15 euro. Daarnaast is het vervangen van de remslang gemakkelijk. Dit is een iets mindere kwaliteit remvloeistof en kan vervangen worden door DOT-4. De remslangen zijn in een luchtdichte, doorzichtige, verpakking geseald en altijd voorzien van eventuele beugels en de juiste nippels.

nl altijd geleverd met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Ze zijn geproduceerd in de EU, volgens de specificaties van de automobiel fabrikant, en hebben altijd één jaar garantie. Hier zijn dan ook de remslangen en remcilinders op afgestemd. Oudere Citroëns maken gebruik van de remvloeistof LHM.