Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0
Land Rover Range Rover Ii (p38a) 4.6 4x4

Bouwjaar: 01-09-1995 - 01-03-2002
Vermogen: 168 KW.

Remslangen, kabels & cilinders Land Rover Range Rover Ii (p38a)

Remslangen Land Rover Range Rover Ii (p38a) 4.6 4x4

Remleidingen zijn er in vele maten en uitvoeringen, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders en aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis. Controleer deze gelijk even en het is slim om deze gelijk te verversen. U moet er wel rekening mee houden dat u remvloeistof verliest.

Remslangen monteren en demonteren is redelijk simpel. Bij kleine haarscheuren is ons advies om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen. Dan verliest het systeem druk.

Neem geen risico met remslangen Land Rover Range Rover Ii (p38a) 4.6 4x4

Oudere Citroëns maken gebruik van de remvloeistof LHM. Hier zijn dan ook de remslangen en remcilinders op afgestemd. Dit is een iets mindere kwaliteit remvloeistof en kan vervangen worden door DOT-4. De remslangen vindt u gemakkelijk via de kentekenzoeker op onze website.

Remslangen worden bij AutoOnderdelenExpert. ATE is een fabrikant van remvloeistoffen, deze produceert ook DOT-5, welke ook door de remslangen kan stromen. Voor 2,95 euro kunt u nog een bus remvloeistof DOT-4 bij bestellen. nl altijd geleverd met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen.