Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remslangen, kabels & cilinders Land Rover Range Rover Iii (l322)

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Remslangen Land Rover RANGE ROVER Range Rover Iii (l322)

Bij kleine haarscheuren is ons advies om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen. Controleer deze gelijk even en het is slim om deze gelijk te verversen. De aansluitingen van de remslangen op de remklauwen en cilinders moet altijd vloeistofdicht zijn, om lekken en lucht in het remsysteem te voorkomen.

Dan verliest het systeem druk. Aan het einde van de remleiding zit een remslang gemonteerd, als flexibele verbinding tussen de remleiding op het chassis en de wielremcilinders of remklauwen. Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving.

Neem geen risico met remslangen Land Rover RANGE ROVER Range Rover Iii (l322)

Vaak kosten remslangen bij ons nog geen 15 euro. Ze zijn geproduceerd in de EU, volgens de specificaties van de automobiel fabrikant, en hebben altijd één jaar garantie. Wij leveren altijd gratis remreiniger en vet bij uw bestelling van remslangen. Oudere Citroëns maken gebruik van de remvloeistof LHM.

Hier kan geen DOT-4 of DOT-5 gebruikt worden, omdat de rubber afdichtingen hier niet tegen kunnen. Voor 2,95 euro kunt u nog een bus remvloeistof DOT-4 bij bestellen. De remslangen zijn in een luchtdichte, doorzichtige, verpakking geseald en altijd voorzien van eventuele beugels en de juiste nippels. ATE is een fabrikant van remvloeistoffen, deze produceert ook DOT-5, welke ook door de remslangen kan stromen.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15301 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens