Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0
Land Rover Range Rover Iii (l322) 4.4 4x4

Bouwjaar: 01-08-2004 - 01-08-2012
Vermogen: 220 KW.

Remslangen, kabels & cilinders Land Rover Range Rover Iii (l322)

Remslangen Land Rover Range Rover Iii (l322) 4.4 4x4

Uiteraard werken wij alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Dan verliest het systeem druk. Remslangen zijn gemaakt van rubber met een versterkte mantel, omdat er een grote druk op de remslangen komt te staan tijdens het remmen.

Remslangen worden vaak bij een APK keuring afgekeurd op haarscheurtjes en lekkage. Remslangen monteren en demonteren is redelijk simpel. De aansluitingen van de remslangen op de remklauwen en cilinders moet altijd vloeistofdicht zijn, om lekken en lucht in het remsysteem te voorkomen.

Neem geen risico met remslangen Land Rover Range Rover Iii (l322) 4.4 4x4

ATE is een fabrikant van remvloeistoffen, deze produceert ook DOT-5, welke ook door de remslangen kan stromen. Dit is een iets mindere kwaliteit remvloeistof en kan vervangen worden door DOT-4. Hier zijn dan ook de remslangen en remcilinders op afgestemd. Wij leveren altijd gratis remreiniger en vet bij uw bestelling van remslangen.

Ze zijn geproduceerd in de EU, volgens de specificaties van de automobiel fabrikant, en hebben altijd één jaar garantie. Daarnaast is het vervangen van de remslang gemakkelijk. De remslangen zijn in een luchtdichte, doorzichtige, verpakking geseald en altijd voorzien van eventuele beugels en de juiste nippels. Vaak kosten remslangen bij ons nog geen 15 euro.