Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remslangen, kabels & cilinders Ldv

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden
Geselecteerd:Ldv
Selecteer uw auto model

Neem geen risico met remslangen Ldv

Daarnaast is het vervangen van de remslang gemakkelijk. Voor 2,95 euro kunt u nog een bus remvloeistof DOT-4 bij bestellen. nl altijd geleverd met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Hier kan geen DOT-4 of DOT-5 gebruikt worden, omdat de rubber afdichtingen hier niet tegen kunnen.

Wij leveren altijd gratis remreiniger en vet bij uw bestelling van remslangen. Remslangen worden bij AutoOnderdelenExpert. Remvloeistof met DOT-4 kwaliteitsaanduiding is het meest voorkomende remvloeistof in Europa en stroomt dus het meest door de remslangen. Hier zijn dan ook de remslangen en remcilinders op afgestemd.

Remslangen Ldv

Uiteraard werken wij alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Remslangen zijn gemaakt van rubber met een versterkte mantel, omdat er een grote druk op de remslangen komt te staan tijdens het remmen. Remleidingen zijn de dunne, stalen leidingen die onder het chassis zijn gemonteerd.

Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving. Deze lopen vanaf de hoofremcilinder naar de wielen. U moet er wel rekening mee houden dat u remvloeistof verliest.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens