Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remslangen, kabels & cilinders Lexus

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden
Geselecteerd:Lexus
Selecteer uw auto model

Remslangen Lexus

Dan verliest het systeem druk. Het kan ook zijn dat uw remslang lekt. Uiteraard werken wij alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen.

Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving. Remleidingen zijn er in vele maten en uitvoeringen, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders en aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis. Deze lopen vanaf de hoofremcilinder naar de wielen.

Neem geen risico met remslangen Lexus

In Japanse auto’s komt de DOT-3 voor. De remslangen zijn in een luchtdichte, doorzichtige, verpakking geseald en altijd voorzien van eventuele beugels en de juiste nippels. De remslangen vindt u gemakkelijk via de kentekenzoeker op onze website. Voor 2,95 euro kunt u nog een bus remvloeistof DOT-4 bij bestellen.

Hier kan geen DOT-4 of DOT-5 gebruikt worden, omdat de rubber afdichtingen hier niet tegen kunnen. Vaak kosten remslangen bij ons nog geen 15 euro. Ze zijn geproduceerd in de EU, volgens de specificaties van de automobiel fabrikant, en hebben altijd één jaar garantie. Hier zijn dan ook de remslangen en remcilinders op afgestemd.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens