Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remslangen, kabels & cilinders Lotus

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Remslangen Lotus

Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving. Het kan ook zijn dat uw remslang lekt. Remleidingen zijn de dunne, stalen leidingen die onder het chassis zijn gemonteerd.

Remleidingen zijn er in vele maten en uitvoeringen, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders en aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis. Bij kleine haarscheuren is ons advies om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen. Aan het einde van de remleiding zit een remslang gemonteerd, als flexibele verbinding tussen de remleiding op het chassis en de wielremcilinders of remklauwen.

Neem geen risico met remslangen Lotus

Dit is een iets mindere kwaliteit remvloeistof en kan vervangen worden door DOT-4. Vaak kosten remslangen bij ons nog geen 15 euro. In Japanse auto’s komt de DOT-3 voor. Remvloeistof met DOT-4 kwaliteitsaanduiding is het meest voorkomende remvloeistof in Europa en stroomt dus het meest door de remslangen.

ATE is een fabrikant van remvloeistoffen, deze produceert ook DOT-5, welke ook door de remslangen kan stromen. De remslangen vindt u gemakkelijk via de kentekenzoeker op onze website. Gezien de prijzen bij AutoOnderdelenExpert.nl hoeft u geen risico te lopen met de remslang. nl altijd geleverd met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens