Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remslangen, kabels & cilinders Maserati

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Remslangen Maserati

De aansluitingen van de remslangen op de remklauwen en cilinders moet altijd vloeistofdicht zijn, om lekken en lucht in het remsysteem te voorkomen. Remslangen worden vaak bij een APK keuring afgekeurd op haarscheurtjes en lekkage. Het kan ook zijn dat uw remslang lekt.

Remslangen zijn gemaakt van rubber met een versterkte mantel, omdat er een grote druk op de remslangen komt te staan tijdens het remmen. Remslangen monteren en demonteren is redelijk simpel. Bij kleine haarscheuren is ons advies om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen.

Neem geen risico met remslangen Maserati

Wij leveren altijd gratis remreiniger en vet bij uw bestelling van remslangen. In Japanse auto’s komt de DOT-3 voor. De remslangen vindt u gemakkelijk via de kentekenzoeker op onze website. ATE is een fabrikant van remvloeistoffen, deze produceert ook DOT-5, welke ook door de remslangen kan stromen.

Voor 2,95 euro kunt u nog een bus remvloeistof DOT-4 bij bestellen. Vaak kosten remslangen bij ons nog geen 15 euro. De remslangen zijn in een luchtdichte, doorzichtige, verpakking geseald en altijd voorzien van eventuele beugels en de juiste nippels. nl altijd geleverd met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15086 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens