Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remslangen, kabels & cilinders Mazda

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Neem geen risico met remslangen Mazda

Wij leveren altijd gratis remreiniger en vet bij uw bestelling van remslangen. De remslangen vindt u gemakkelijk via de kentekenzoeker op onze website. Gezien de prijzen bij AutoOnderdelenExpert.nl hoeft u geen risico te lopen met de remslang. Remslangen worden bij AutoOnderdelenExpert.

Ze zijn geproduceerd in de EU, volgens de specificaties van de automobiel fabrikant, en hebben altijd één jaar garantie. De remslangen zijn in een luchtdichte, doorzichtige, verpakking geseald en altijd voorzien van eventuele beugels en de juiste nippels. U heeft direct de juiste remslang in beeld en u zult zich verbazen over de prijs. Voor 2,95 euro kunt u nog een bus remvloeistof DOT-4 bij bestellen.

Remslangen Mazda

Remleidingen zijn de dunne, stalen leidingen die onder het chassis zijn gemonteerd. Uiteraard werken wij alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. U moet er wel rekening mee houden dat u remvloeistof verliest.

Het kan ook zijn dat uw remslang lekt. De aansluitingen van de remslangen op de remklauwen en cilinders moet altijd vloeistofdicht zijn, om lekken en lucht in het remsysteem te voorkomen. Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15086 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens