Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remslangen, kabels & cilinders Mercedes-benz

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Remslangen Mercedes-benz

Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving. Bij kleine haarscheuren is ons advies om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen. Controleer deze gelijk even en het is slim om deze gelijk te verversen.

Uiteraard werken wij alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. U moet er wel rekening mee houden dat u remvloeistof verliest. Aan het einde van de remleiding zit een remslang gemonteerd, als flexibele verbinding tussen de remleiding op het chassis en de wielremcilinders of remklauwen.

Neem geen risico met remslangen Mercedes-benz

nl altijd geleverd met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Voor 2,95 euro kunt u nog een bus remvloeistof DOT-4 bij bestellen. Oudere Citroëns maken gebruik van de remvloeistof LHM. Vaak kosten remslangen bij ons nog geen 15 euro.

Hier zijn dan ook de remslangen en remcilinders op afgestemd. Dit is een iets mindere kwaliteit remvloeistof en kan vervangen worden door DOT-4. Hier kan geen DOT-4 of DOT-5 gebruikt worden, omdat de rubber afdichtingen hier niet tegen kunnen. Remslangen worden bij AutoOnderdelenExpert.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens