Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remslangen, kabels & cilinders Mg

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Neem geen risico met remslangen Mg

Dit is een iets mindere kwaliteit remvloeistof en kan vervangen worden door DOT-4. Remslangen worden bij AutoOnderdelenExpert. U heeft direct de juiste remslang in beeld en u zult zich verbazen over de prijs. Wij leveren altijd gratis remreiniger en vet bij uw bestelling van remslangen.

Vaak kosten remslangen bij ons nog geen 15 euro. De remslangen vindt u gemakkelijk via de kentekenzoeker op onze website. Gezien de prijzen bij AutoOnderdelenExpert.nl hoeft u geen risico te lopen met de remslang. ATE is een fabrikant van remvloeistoffen, deze produceert ook DOT-5, welke ook door de remslangen kan stromen.

Remslangen Mg

Dan verliest het systeem druk. U moet er wel rekening mee houden dat u remvloeistof verliest. Remleidingen zijn de dunne, stalen leidingen die onder het chassis zijn gemonteerd.

Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving. Bij kleine haarscheuren is ons advies om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen. Remslangen monteren en demonteren is redelijk simpel.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens