Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remslangen, kabels & cilinders Mini

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden
Geselecteerd:Mini
Selecteer uw auto model

Neem geen risico met remslangen Mini

Voor 2,95 euro kunt u nog een bus remvloeistof DOT-4 bij bestellen. Hier kan geen DOT-4 of DOT-5 gebruikt worden, omdat de rubber afdichtingen hier niet tegen kunnen. Wij leveren altijd gratis remreiniger en vet bij uw bestelling van remslangen. Daarnaast is het vervangen van de remslang gemakkelijk.

ATE is een fabrikant van remvloeistoffen, deze produceert ook DOT-5, welke ook door de remslangen kan stromen. Dit is een iets mindere kwaliteit remvloeistof en kan vervangen worden door DOT-4. Vaak kosten remslangen bij ons nog geen 15 euro. Remvloeistof met DOT-4 kwaliteitsaanduiding is het meest voorkomende remvloeistof in Europa en stroomt dus het meest door de remslangen.

Remslangen Mini

Bij kleine haarscheuren is ons advies om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen. Remslangen monteren en demonteren is redelijk simpel. Aan het einde van de remleiding zit een remslang gemonteerd, als flexibele verbinding tussen de remleiding op het chassis en de wielremcilinders of remklauwen.

Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving. De aansluitingen van de remslangen op de remklauwen en cilinders moet altijd vloeistofdicht zijn, om lekken en lucht in het remsysteem te voorkomen. Remleidingen zijn de dunne, stalen leidingen die onder het chassis zijn gemonteerd.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens