Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remslangen, kabels & cilinders Mitsubishi

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Neem geen risico met remslangen Mitsubishi

Daarnaast is het vervangen van de remslang gemakkelijk. Oudere Citroëns maken gebruik van de remvloeistof LHM. Remvloeistof met DOT-4 kwaliteitsaanduiding is het meest voorkomende remvloeistof in Europa en stroomt dus het meest door de remslangen. Remslangen worden bij AutoOnderdelenExpert.

U heeft direct de juiste remslang in beeld en u zult zich verbazen over de prijs. Wij leveren altijd gratis remreiniger en vet bij uw bestelling van remslangen. ATE is een fabrikant van remvloeistoffen, deze produceert ook DOT-5, welke ook door de remslangen kan stromen. Gezien de prijzen bij AutoOnderdelenExpert.nl hoeft u geen risico te lopen met de remslang.

Remslangen Mitsubishi

Remleidingen zijn de dunne, stalen leidingen die onder het chassis zijn gemonteerd. Bij kleine haarscheuren is ons advies om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen. Controleer deze gelijk even en het is slim om deze gelijk te verversen.

U moet er wel rekening mee houden dat u remvloeistof verliest. Uiteraard werken wij alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Aan het einde van de remleiding zit een remslang gemonteerd, als flexibele verbinding tussen de remleiding op het chassis en de wielremcilinders of remklauwen.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens