Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remslangen, kabels & cilinders Nissan

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Neem geen risico met remslangen Nissan

Gezien de prijzen bij AutoOnderdelenExpert.nl hoeft u geen risico te lopen met de remslang. ATE is een fabrikant van remvloeistoffen, deze produceert ook DOT-5, welke ook door de remslangen kan stromen. U heeft direct de juiste remslang in beeld en u zult zich verbazen over de prijs. Dit is een iets mindere kwaliteit remvloeistof en kan vervangen worden door DOT-4.

Vaak kosten remslangen bij ons nog geen 15 euro. Hier zijn dan ook de remslangen en remcilinders op afgestemd. nl altijd geleverd met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Wij leveren altijd gratis remreiniger en vet bij uw bestelling van remslangen.

Remslangen Nissan

Aan het einde van de remleiding zit een remslang gemonteerd, als flexibele verbinding tussen de remleiding op het chassis en de wielremcilinders of remklauwen. Bij kleine haarscheuren is ons advies om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen. Dan verliest het systeem druk.

Remleidingen zijn de dunne, stalen leidingen die onder het chassis zijn gemonteerd. Remleidingen zijn er in vele maten en uitvoeringen, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders en aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis. U moet er wel rekening mee houden dat u remvloeistof verliest.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens