Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remslangen, kabels & cilinders Opel

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Neem geen risico met remslangen Opel

Gezien de prijzen bij AutoOnderdelenExpert.nl hoeft u geen risico te lopen met de remslang. Remslangen worden bij AutoOnderdelenExpert. De remslangen zijn in een luchtdichte, doorzichtige, verpakking geseald en altijd voorzien van eventuele beugels en de juiste nippels. Hier kan geen DOT-4 of DOT-5 gebruikt worden, omdat de rubber afdichtingen hier niet tegen kunnen.

Daarnaast is het vervangen van de remslang gemakkelijk. Wij leveren altijd gratis remreiniger en vet bij uw bestelling van remslangen. nl altijd geleverd met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Hier zijn dan ook de remslangen en remcilinders op afgestemd.

Remslangen Opel

Bij kleine haarscheuren is ons advies om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen. Remslangen monteren en demonteren is redelijk simpel. Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving.

Deze lopen vanaf de hoofremcilinder naar de wielen. Controleer deze gelijk even en het is slim om deze gelijk te verversen. Uiteraard werken wij alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens