Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remslangen, kabels & cilinders Peugeot

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Neem geen risico met remslangen Peugeot

Gezien de prijzen bij AutoOnderdelenExpert.nl hoeft u geen risico te lopen met de remslang. Wij leveren altijd gratis remreiniger en vet bij uw bestelling van remslangen. De remslangen vindt u gemakkelijk via de kentekenzoeker op onze website. Oudere Citroëns maken gebruik van de remvloeistof LHM.

Remslangen worden bij AutoOnderdelenExpert. U heeft direct de juiste remslang in beeld en u zult zich verbazen over de prijs. Hier kan geen DOT-4 of DOT-5 gebruikt worden, omdat de rubber afdichtingen hier niet tegen kunnen. Hier zijn dan ook de remslangen en remcilinders op afgestemd.

Remslangen Peugeot

Remslangen zijn gemaakt van rubber met een versterkte mantel, omdat er een grote druk op de remslangen komt te staan tijdens het remmen. Remleidingen zijn de dunne, stalen leidingen die onder het chassis zijn gemonteerd. Remslangen monteren en demonteren is redelijk simpel.

Aan het einde van de remleiding zit een remslang gemonteerd, als flexibele verbinding tussen de remleiding op het chassis en de wielremcilinders of remklauwen. Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving. Uiteraard werken wij alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens