Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remslangen, kabels & cilinders Pontiac

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Neem geen risico met remslangen Pontiac

U heeft direct de juiste remslang in beeld en u zult zich verbazen over de prijs. Oudere Citroëns maken gebruik van de remvloeistof LHM. ATE is een fabrikant van remvloeistoffen, deze produceert ook DOT-5, welke ook door de remslangen kan stromen. Hier kan geen DOT-4 of DOT-5 gebruikt worden, omdat de rubber afdichtingen hier niet tegen kunnen.

Hier zijn dan ook de remslangen en remcilinders op afgestemd. Vaak kosten remslangen bij ons nog geen 15 euro. Daarnaast is het vervangen van de remslang gemakkelijk. Dit is een iets mindere kwaliteit remvloeistof en kan vervangen worden door DOT-4.

Remslangen Pontiac

Remleidingen zijn er in vele maten en uitvoeringen, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders en aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis. Remslangen monteren en demonteren is redelijk simpel. Uiteraard werken wij alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen.

Remslangen worden vaak bij een APK keuring afgekeurd op haarscheurtjes en lekkage. Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving. Dan verliest het systeem druk.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens