Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remslangen, kabels & cilinders Porsche

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Remslangen Porsche

Remslangen worden vaak bij een APK keuring afgekeurd op haarscheurtjes en lekkage. De aansluitingen van de remslangen op de remklauwen en cilinders moet altijd vloeistofdicht zijn, om lekken en lucht in het remsysteem te voorkomen. Aan het einde van de remleiding zit een remslang gemonteerd, als flexibele verbinding tussen de remleiding op het chassis en de wielremcilinders of remklauwen.

Dan verliest het systeem druk. Controleer deze gelijk even en het is slim om deze gelijk te verversen. Remslangen zijn gemaakt van rubber met een versterkte mantel, omdat er een grote druk op de remslangen komt te staan tijdens het remmen.

Neem geen risico met remslangen Porsche

Hier zijn dan ook de remslangen en remcilinders op afgestemd. In Japanse auto’s komt de DOT-3 voor. Wij leveren altijd gratis remreiniger en vet bij uw bestelling van remslangen. Oudere Citroëns maken gebruik van de remvloeistof LHM.

Voor 2,95 euro kunt u nog een bus remvloeistof DOT-4 bij bestellen. Hier kan geen DOT-4 of DOT-5 gebruikt worden, omdat de rubber afdichtingen hier niet tegen kunnen. De remslangen zijn in een luchtdichte, doorzichtige, verpakking geseald en altijd voorzien van eventuele beugels en de juiste nippels. Remslangen worden bij AutoOnderdelenExpert.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens