Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remslangen, kabels & cilinders Renault

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Neem geen risico met remslangen Renault

De remslangen zijn in een luchtdichte, doorzichtige, verpakking geseald en altijd voorzien van eventuele beugels en de juiste nippels. Remslangen worden bij AutoOnderdelenExpert. In Japanse auto’s komt de DOT-3 voor. Daarnaast is het vervangen van de remslang gemakkelijk.

Hier zijn dan ook de remslangen en remcilinders op afgestemd. U heeft direct de juiste remslang in beeld en u zult zich verbazen over de prijs. Dit is een iets mindere kwaliteit remvloeistof en kan vervangen worden door DOT-4. Voor 2,95 euro kunt u nog een bus remvloeistof DOT-4 bij bestellen.

Remslangen Renault

U moet er wel rekening mee houden dat u remvloeistof verliest. De aansluitingen van de remslangen op de remklauwen en cilinders moet altijd vloeistofdicht zijn, om lekken en lucht in het remsysteem te voorkomen. Bij kleine haarscheuren is ons advies om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen.

Remleidingen zijn er in vele maten en uitvoeringen, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders en aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis. Dan verliest het systeem druk. Remslangen zijn gemaakt van rubber met een versterkte mantel, omdat er een grote druk op de remslangen komt te staan tijdens het remmen.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens