Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remslangen, kabels & cilinders Rover

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Remslangen Rover

Uiteraard werken wij alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Remslangen worden vaak bij een APK keuring afgekeurd op haarscheurtjes en lekkage. Remleidingen zijn de dunne, stalen leidingen die onder het chassis zijn gemonteerd.

Remslangen zijn gemaakt van rubber met een versterkte mantel, omdat er een grote druk op de remslangen komt te staan tijdens het remmen. Bij kleine haarscheuren is ons advies om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen. Remleidingen zijn er in vele maten en uitvoeringen, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders en aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis.

Neem geen risico met remslangen Rover

De remslangen vindt u gemakkelijk via de kentekenzoeker op onze website. Dit is een iets mindere kwaliteit remvloeistof en kan vervangen worden door DOT-4. ATE is een fabrikant van remvloeistoffen, deze produceert ook DOT-5, welke ook door de remslangen kan stromen. Remslangen worden bij AutoOnderdelenExpert.

U heeft direct de juiste remslang in beeld en u zult zich verbazen over de prijs. Ze zijn geproduceerd in de EU, volgens de specificaties van de automobiel fabrikant, en hebben altijd één jaar garantie. Gezien de prijzen bij AutoOnderdelenExpert.nl hoeft u geen risico te lopen met de remslang. In Japanse auto’s komt de DOT-3 voor.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens