Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remslangen, kabels & cilinders Saab

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden
Geselecteerd:Saab
Selecteer uw auto model

Remslangen Saab

Controleer deze gelijk even en het is slim om deze gelijk te verversen. Bij kleine haarscheuren is ons advies om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen. Remleidingen zijn de dunne, stalen leidingen die onder het chassis zijn gemonteerd.

Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving. Deze lopen vanaf de hoofremcilinder naar de wielen. Dan verliest het systeem druk.

Neem geen risico met remslangen Saab

In Japanse auto’s komt de DOT-3 voor. Dit is een iets mindere kwaliteit remvloeistof en kan vervangen worden door DOT-4. Vaak kosten remslangen bij ons nog geen 15 euro. Remvloeistof met DOT-4 kwaliteitsaanduiding is het meest voorkomende remvloeistof in Europa en stroomt dus het meest door de remslangen.

Ze zijn geproduceerd in de EU, volgens de specificaties van de automobiel fabrikant, en hebben altijd één jaar garantie. De remslangen vindt u gemakkelijk via de kentekenzoeker op onze website. Gezien de prijzen bij AutoOnderdelenExpert.nl hoeft u geen risico te lopen met de remslang. Voor 2,95 euro kunt u nog een bus remvloeistof DOT-4 bij bestellen.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens