Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remslangen, kabels & cilinders Seat

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Neem geen risico met remslangen Seat

Remvloeistof met DOT-4 kwaliteitsaanduiding is het meest voorkomende remvloeistof in Europa en stroomt dus het meest door de remslangen. De remslangen vindt u gemakkelijk via de kentekenzoeker op onze website. Hier zijn dan ook de remslangen en remcilinders op afgestemd. Daarnaast is het vervangen van de remslang gemakkelijk.

U heeft direct de juiste remslang in beeld en u zult zich verbazen over de prijs. Hier kan geen DOT-4 of DOT-5 gebruikt worden, omdat de rubber afdichtingen hier niet tegen kunnen. Wij leveren altijd gratis remreiniger en vet bij uw bestelling van remslangen. Vaak kosten remslangen bij ons nog geen 15 euro.

Remslangen Seat

Uiteraard werken wij alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Remleidingen zijn de dunne, stalen leidingen die onder het chassis zijn gemonteerd. De aansluitingen van de remslangen op de remklauwen en cilinders moet altijd vloeistofdicht zijn, om lekken en lucht in het remsysteem te voorkomen.

Remslangen monteren en demonteren is redelijk simpel. Remslangen worden vaak bij een APK keuring afgekeurd op haarscheurtjes en lekkage. Remslangen zijn gemaakt van rubber met een versterkte mantel, omdat er een grote druk op de remslangen komt te staan tijdens het remmen.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens