Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remslangen, kabels & cilinders Smart

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden
Geselecteerd:Smart
Selecteer uw auto model

Neem geen risico met remslangen Smart

ATE is een fabrikant van remvloeistoffen, deze produceert ook DOT-5, welke ook door de remslangen kan stromen. Hier kan geen DOT-4 of DOT-5 gebruikt worden, omdat de rubber afdichtingen hier niet tegen kunnen. Remvloeistof met DOT-4 kwaliteitsaanduiding is het meest voorkomende remvloeistof in Europa en stroomt dus het meest door de remslangen. Wij leveren altijd gratis remreiniger en vet bij uw bestelling van remslangen.

Hier zijn dan ook de remslangen en remcilinders op afgestemd. Vaak kosten remslangen bij ons nog geen 15 euro. Oudere Citroëns maken gebruik van de remvloeistof LHM. Dit is een iets mindere kwaliteit remvloeistof en kan vervangen worden door DOT-4.

Remslangen Smart

Remslangen monteren en demonteren is redelijk simpel. Remleidingen zijn de dunne, stalen leidingen die onder het chassis zijn gemonteerd. Remslangen worden vaak bij een APK keuring afgekeurd op haarscheurtjes en lekkage.

Aan het einde van de remleiding zit een remslang gemonteerd, als flexibele verbinding tussen de remleiding op het chassis en de wielremcilinders of remklauwen. Bij kleine haarscheuren is ons advies om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen. U moet er wel rekening mee houden dat u remvloeistof verliest.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens