Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remslangen, kabels & cilinders Subaru

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Neem geen risico met remslangen Subaru

Vaak kosten remslangen bij ons nog geen 15 euro. Remslangen worden bij AutoOnderdelenExpert. Oudere Citroëns maken gebruik van de remvloeistof LHM. Gezien de prijzen bij AutoOnderdelenExpert.nl hoeft u geen risico te lopen met de remslang.

In Japanse auto’s komt de DOT-3 voor. Hier zijn dan ook de remslangen en remcilinders op afgestemd. ATE is een fabrikant van remvloeistoffen, deze produceert ook DOT-5, welke ook door de remslangen kan stromen. De remslangen zijn in een luchtdichte, doorzichtige, verpakking geseald en altijd voorzien van eventuele beugels en de juiste nippels.

Remslangen Subaru

De aansluitingen van de remslangen op de remklauwen en cilinders moet altijd vloeistofdicht zijn, om lekken en lucht in het remsysteem te voorkomen. Dan verliest het systeem druk. Deze lopen vanaf de hoofremcilinder naar de wielen.

Remleidingen zijn de dunne, stalen leidingen die onder het chassis zijn gemonteerd. Aan het einde van de remleiding zit een remslang gemonteerd, als flexibele verbinding tussen de remleiding op het chassis en de wielremcilinders of remklauwen. Remslangen worden vaak bij een APK keuring afgekeurd op haarscheurtjes en lekkage.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens