Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remslangen, kabels & cilinders Suzuki

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Neem geen risico met remslangen Suzuki

Hier zijn dan ook de remslangen en remcilinders op afgestemd. ATE is een fabrikant van remvloeistoffen, deze produceert ook DOT-5, welke ook door de remslangen kan stromen. De remslangen vindt u gemakkelijk via de kentekenzoeker op onze website. Oudere Citroëns maken gebruik van de remvloeistof LHM.

De remslangen zijn in een luchtdichte, doorzichtige, verpakking geseald en altijd voorzien van eventuele beugels en de juiste nippels. In Japanse auto’s komt de DOT-3 voor. Dit is een iets mindere kwaliteit remvloeistof en kan vervangen worden door DOT-4. Wij leveren altijd gratis remreiniger en vet bij uw bestelling van remslangen.

Remslangen Suzuki

Dan verliest het systeem druk. Remslangen monteren en demonteren is redelijk simpel. Remleidingen zijn de dunne, stalen leidingen die onder het chassis zijn gemonteerd.

Bij kleine haarscheuren is ons advies om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen. Remslangen worden vaak bij een APK keuring afgekeurd op haarscheurtjes en lekkage. Het kan ook zijn dat uw remslang lekt.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens