Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remslangen, kabels & cilinders Toyota

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Remslangen Toyota

Deze lopen vanaf de hoofremcilinder naar de wielen. Controleer deze gelijk even en het is slim om deze gelijk te verversen. Remslangen zijn gemaakt van rubber met een versterkte mantel, omdat er een grote druk op de remslangen komt te staan tijdens het remmen.

Uiteraard werken wij alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Remslangen worden vaak bij een APK keuring afgekeurd op haarscheurtjes en lekkage. Het kan ook zijn dat uw remslang lekt.

Neem geen risico met remslangen Toyota

Dit is een iets mindere kwaliteit remvloeistof en kan vervangen worden door DOT-4. Hier zijn dan ook de remslangen en remcilinders op afgestemd. ATE is een fabrikant van remvloeistoffen, deze produceert ook DOT-5, welke ook door de remslangen kan stromen. In Japanse auto’s komt de DOT-3 voor.

Hier kan geen DOT-4 of DOT-5 gebruikt worden, omdat de rubber afdichtingen hier niet tegen kunnen. De remslangen zijn in een luchtdichte, doorzichtige, verpakking geseald en altijd voorzien van eventuele beugels en de juiste nippels. De remslangen vindt u gemakkelijk via de kentekenzoeker op onze website. Voor 2,95 euro kunt u nog een bus remvloeistof DOT-4 bij bestellen.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens