Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remslangen, kabels & cilinders Volvo

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Neem geen risico met remslangen Volvo

Dit is een iets mindere kwaliteit remvloeistof en kan vervangen worden door DOT-4. nl altijd geleverd met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Hier kan geen DOT-4 of DOT-5 gebruikt worden, omdat de rubber afdichtingen hier niet tegen kunnen. Voor 2,95 euro kunt u nog een bus remvloeistof DOT-4 bij bestellen.

Daarnaast is het vervangen van de remslang gemakkelijk. Hier zijn dan ook de remslangen en remcilinders op afgestemd. De remslangen vindt u gemakkelijk via de kentekenzoeker op onze website. Oudere Citroëns maken gebruik van de remvloeistof LHM.

Remslangen Volvo

U moet er wel rekening mee houden dat u remvloeistof verliest. Uiteraard werken wij alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Dan verliest het systeem druk.

Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving. De aansluitingen van de remslangen op de remklauwen en cilinders moet altijd vloeistofdicht zijn, om lekken en lucht in het remsysteem te voorkomen. Remslangen worden vaak bij een APK keuring afgekeurd op haarscheurtjes en lekkage.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens