Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remslangen, kabels & cilinders Volkswagen (VW)

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Neem geen risico met remslangen Volkswagen (VW)

Voor 2,95 euro kunt u nog een bus remvloeistof DOT-4 bij bestellen. Dit is een iets mindere kwaliteit remvloeistof en kan vervangen worden door DOT-4. Remvloeistof met DOT-4 kwaliteitsaanduiding is het meest voorkomende remvloeistof in Europa en stroomt dus het meest door de remslangen. Wij leveren altijd gratis remreiniger en vet bij uw bestelling van remslangen.

Gezien de prijzen bij AutoOnderdelenExpert.nl hoeft u geen risico te lopen met de remslang. Hier kan geen DOT-4 of DOT-5 gebruikt worden, omdat de rubber afdichtingen hier niet tegen kunnen. nl altijd geleverd met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. In Japanse auto’s komt de DOT-3 voor.

Remslangen Volkswagen (VW)

Remslangen zijn gemaakt van rubber met een versterkte mantel, omdat er een grote druk op de remslangen komt te staan tijdens het remmen. Remslangen worden vaak bij een APK keuring afgekeurd op haarscheurtjes en lekkage. Controleer deze gelijk even en het is slim om deze gelijk te verversen.

Het kan ook zijn dat uw remslang lekt. Deze lopen vanaf de hoofremcilinder naar de wielen. Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens