Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Wiellagers, naven & moeren Daewoo

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Goedkope wiellagers

Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen.

Veiligheid en APK-keur wiellagers

Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto Doordat dit opgemerkt wordt met de apk-keuring wordt erger (het aflopen van het wiel) voorkomen wat u zich kunt voorstellen als het wiellager echt kapot loopt. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw Daewoo erg belangrijk voor uw veiligheid. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht.

Vervangen wiellagers en ABS sensoren

Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Ook het vervangen van de losse ABS-sensoren moet geen problemen opleveren, u kunt deze vinden dicht bij de wiellagers van uw Daewoo en zijn vaak kabeltjes of losse sensoren gemonteerd op een vast punt bij de draagarmen/wiellagers. De ABS sensoren in het wiellager of wielnaaf is niet los te krijgen en hier dient men het lager of naaf compleet te vervangen.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15360 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens