Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Wiellagers, naven & moeren Lancia

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Goedkope wiellagers

Tegenwoordig worden er vaak complete wielnaven gebruikt, waar het wiellager al in zit en dit met of zonder abs sensoren.

Veiligheid en APK-keur wiellagers

Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw Lancia op tijd wordt vervangen. Doordat dit opgemerkt wordt met de apk-keuring wordt erger (het aflopen van het wiel) voorkomen wat u zich kunt voorstellen als het wiellager echt kapot loopt. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto

Vervangen wiellagers en ABS sensoren

Ook het vervangen van de losse ABS-sensoren moet geen problemen opleveren, u kunt deze vinden dicht bij de wiellagers van uw Lancia en zijn vaak kabeltjes of losse sensoren gemonteerd op een vast punt bij de draagarmen/wiellagers. De ABS sensoren in het wiellager of wielnaaf is niet los te krijgen en hier dient men het lager of naaf compleet te vervangen. Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15360 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens