Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Wiellagers, naven & moeren Peugeot

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Goedkope wiellagers

Wiellagers en wielnaven met ingebouwde wiellagers voor uw Peugeot vallen onder de categorie slijtage onderdelen van de auto.

Vervangen wiellagers en ABS sensoren

Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten. Ook het vervangen van de losse ABS-sensoren moet geen problemen opleveren, u kunt deze vinden dicht bij de wiellagers van uw Peugeot en zijn vaak kabeltjes of losse sensoren gemonteerd op een vast punt bij de draagarmen/wiellagers. De ABS sensoren in het wiellager of wielnaaf is niet los te krijgen en hier dient men het lager of naaf compleet te vervangen.

Veiligheid en APK-keur wiellagers

Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto Een afkeur is meestal doordat er te veel speling op het lager zit, dit hoeft u tijdens het rijden met uw Peugeot niet eens te merken. Doordat dit opgemerkt wordt met de apk-keuring wordt erger (het aflopen van het wiel) voorkomen wat u zich kunt voorstellen als het wiellager echt kapot loopt.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15360 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens