Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Wiellagers, naven & moeren Pontiac

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Veiligheid en APK-keur wiellagers

Een afkeur is meestal doordat er te veel speling op het lager zit, dit hoeft u tijdens het rijden met uw Pontiac niet eens te merken. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto Doordat dit opgemerkt wordt met de apk-keuring wordt erger (het aflopen van het wiel) voorkomen wat u zich kunt voorstellen als het wiellager echt kapot loopt.

Vervangen wiellagers en ABS sensoren

Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent. Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Ook het vervangen van de losse ABS-sensoren moet geen problemen opleveren, u kunt deze vinden dicht bij de wiellagers van uw Pontiac en zijn vaak kabeltjes of losse sensoren gemonteerd op een vast punt bij de draagarmen/wiellagers.

Goedkope wiellagers

Wiellagers en wielnaven met ingebouwde wiellagers voor uw Pontiac vallen onder de categorie slijtage onderdelen van de auto.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15360 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens