Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Wiellagers, naven & moeren Smart

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden
Geselecteerd:Smart
Selecteer uw auto model

Goedkope wiellagers

De wiellagers zitten in de naven van het wiel geperst en draaien mee met de wielen net zoals de banden verslijten, verslijten ook de wiellagers

Vervangen wiellagers en ABS sensoren

Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten. Ook het vervangen van de losse ABS-sensoren moet geen problemen opleveren, u kunt deze vinden dicht bij de wiellagers van uw Smart en zijn vaak kabeltjes of losse sensoren gemonteerd op een vast punt bij de draagarmen/wiellagers.

Veiligheid en APK-keur wiellagers

Een afkeur is meestal doordat er te veel speling op het lager zit, dit hoeft u tijdens het rijden met uw Smart niet eens te merken. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw Smart erg belangrijk voor uw veiligheid. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
14827 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens