Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Wiellagers, naven & moeren Suzuki

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Veiligheid en APK-keur wiellagers

Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw Suzuki erg belangrijk voor uw veiligheid. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Een afkeur is meestal doordat er te veel speling op het lager zit, dit hoeft u tijdens het rijden met uw Suzuki niet eens te merken. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto

Vervangen wiellagers en ABS sensoren

De ABS sensoren in het wiellager of wielnaaf is niet los te krijgen en hier dient men het lager of naaf compleet te vervangen. Ook het vervangen van de losse ABS-sensoren moet geen problemen opleveren, u kunt deze vinden dicht bij de wiellagers van uw Suzuki en zijn vaak kabeltjes of losse sensoren gemonteerd op een vast punt bij de draagarmen/wiellagers. Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent.

Goedkope wiellagers

Wiellagers en wielnaven met ingebouwde wiellagers voor uw Suzuki vallen onder de categorie slijtage onderdelen van de auto.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
14827 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens