Draagarmen JAGUAR

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Achterste draagarm inspecteren

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Elke JAGUAR heeft een eigen VIN-nummer. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. APK is voor uw eigen veiligheid.

Draagarm monteren op een auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Stuurdelen bestellen met minimaal 60% korting.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Gietijzer komt minder veel voor als component. De chassis en het wiel zijn door middel van de reactiearm verbonden. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Bekijk ook alle jaguar draagarmen op RemOnderdelen.nl