Draagarmen MAZDA

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Achterste draagarm inspecteren

Aan het chassis (en de draagarm) zit ook een stabilisatorstang gemonteerd. Een aantal kenmerken die typisch zijn voor slijtage: krakend geluid bij drempels, bonkend geluid bij rijden over onverhard wegdek, scheeftrekken naar links (of rechts) tijdens het rijden. Meer slijtage op de banden is ook niet uitzonderlijk. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De arm bevat ook fuseekogels.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Ook de bevestigingsbouten kunnen slijten. Draagarmen monteren op een auto. Auto-onderdelen moeten op tijd worden vervangen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Draagarm monteren op een auto

Een andere APK-afkeur is speling op een kogel. De draagarm vervangen is niet moeilijk en er is geen specifiek gereedschap voor nodig. Wel is het raadzaam om de complete draagarm in zijn volledigheid te vervangen. Het persen van nieuwe fuseekogels of draagarmrubbers is haast onmogelijk zonder een pers. Reactiearmen komen zelden afgebroken voor. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket.

Bekijk ook alle mazda draagarmen op RemOnderdelen.nl