Remblokken CITROEN

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Harde remblokken

Gaat u ook de remschijven vervangen, neem dan ook altijd de remblokken mee. Dit omdat de oude remblokken ingespeeld zijn op de oude remschijven. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Op remblokken krijgt u bij ons altijd tot 65% korting! Daarnaast leveren wij sport remschijven van Brakemax en sport remblokken en -schijven van het topmerk Brembo. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONGVAUXHALLSAAB. Heeft u extra ondersteuning nodig met uw keuze? Dagelijks zitten onze remspecialisten klaar om uw vragen te beantwoorden.

Goedkopen remblokken CITROEN

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Warm-remmen is met gekeurde blokken niet nodig. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Piepende remblokken

Een remblok-set monteren moet vakkundig gedaan worden. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.