Fijne paasdagen! In verband met de paasdagen zal uw bestelling verwerkt worden op dinsdag 23 april.

Remblokken JEEP

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remblokken JEEP kopen

Te warme remmen is vaak een lange remweg. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. BREMBO is een toonaangevend leverancier van remsystemen. Bij het rijwielgedeelte voor en achter zit ook het remsysteem. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Kwaliteit remblokken

Remblokken en remschijven van het topmerk Brembo onderscheiden zich door een betere warmte afvoer en iets meer remvermogen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Trillende remmen komt vaak door overbelasting. De juiste onderdelen zoeken wij via het auto chassisnummer.

Remblokken voor uw auto

Technische specificaties van auto remblokken staan op AutoOnderdelenExpert Remklauwen van de auto moeten ook gereinigd worden met een staalborstel. Een remblok set bestaat meestal uit vier stuks en soms uit acht stuks. Remvloeistof of motorolie mag nooit op straat lekken.