Fijne paasdagen! In verband met de paasdagen zal uw bestelling verwerkt worden op dinsdag 23 april.

Remblokken NISSAN

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remblokken voor uw NISSAN

De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Het rempedaal wordt heel erg vaak gebruikt. Afhalen kan ook bij ons magazijn in Ermelo.

Kwaliteit remblokken

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Anti-piepplaten zorgen voor meer comfort van het onderdeel. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Een draagarm werkt samen met wielen.

Remblokken auto kopen

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Demonteren van een remklauw van uw auto moet als 2e. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.